Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Preischotel met tonijn

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 1/2 kg prei
1 eetlepel azijn
zout, peper
2 zakjes aardappelpuree
100 gr geraspte kaas
2 blikjes tonijn in olie
2 hardgekookte eieren
een klontje boter
2 1/2 dl kerriesaus uit een zakje

Bereiden

Maak de preien schoon en verdeel de stengels in stukken van
± 10 cm.
Kook deze 10 minuten in water met wat zout en azijn en laat ze
uitlekken.
Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer
er 3/4 deel van de kaas door.
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Hak de eieren fijn.
Vet een ovenschaal in en spuit de puree langs de randen.
Leg de stukken prei in het midden en daartussen de tonijn en
de fijngehakte eieren.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
en giet deze over de prei.
Bestrooi de schaal met de rest van de kaas en zet hem 20
minuten in de op 200°C voorverwarmde oven.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Caribische zeetong
Kabeljauw met walnoten en kaas
Asperges met oesterzwammen en gerookte zalm
Stoofschotel met tonijn
Gebakken vis met aardappelen en tomatensaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes