Maak de preien schoon en verdeel de stengels in stukken van
± 10 cm.
Kook deze 10 minuten in water met wat zout en azijn en laat ze
uitlekken.
Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer
er 3/4 deel van de kaas door.
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Hak de eieren fijn.
Vet een ovenschaal in en spuit de puree langs de randen.
Leg de stukken prei in het midden en daartussen de tonijn en
de fijngehakte eieren.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking
en giet deze over de prei.
Bestrooi de schaal met de rest van de kaas en zet hem 20
minuten in de op 200°C voorverwarmde oven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |